Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: برنامه‌ریزی و محاسبات دقیق و صحیح در راستای پیشگیری و آماده‌سازی پیش از وقوع بحران، در هماهنگی بین ‌نهادها موثر است و هماهنگی بین نهادها کلید طلایی در مدیریت بحران است.

به گزارش ایسنا، منصور شیشه فروش امروز (چهارشنبه) در جلسه نشست ستاد پیش‌گیری، هماهنگی، فرماندهی عملیات و پاسخ به بحران در فرمانداری شاهین شهر، به ابلاغ قانون جدید مدیریت بحران در مرداد ماه امسال، اشاره کرد و گفت: تمام مدیرانِ دستگاه‌ها و اعضای ستاد بحران باید کامل و دقیق بر آئین‌نامه و قوانین ابلاغ شده تسلط داشته و در حیطه وظایف خویش، پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: عدم اجرای مصوبه‌های ابلاغ شده به نهادها پیگرد قانونی دارد و مدیران عضو ستاد ملزم به حضور در نشست‌های ستاد بوده و باید علاوه‌بر جانشین دوم جانشین سوم را تعیین کنند.

شیشه‌فروش، تصمیم‌گیری صحیح و منطقی در زمان وقوع بحران را از نکات کلیدی مدیریت بحران دانست و افزود: شناخت هر نهاد از مخاطرات حوزه وظایف خود در راستای تصمیم‌گیری‌های ضروری و بحرانی موثر است.

وی استان اصفهان را معین هشت استان معرفی کرد و گفت: امسال حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از وقوع سیل، در کشور رخ داد، که برای پیشگیری از این نوع حوادث در شهرستان شهرداری‌ها و نمایندگان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان باید ظرف ۱۰ روز آینده اقدامات اضطراری در امور عملیاتی، اضطراری و ایمن‌سازی شهرها و روستاها در راستای تقویت سیل‌بندها و پاکسازی مسیل‌های آب‌راه‌ها و رودها از نخاله‌ها را انجام دهند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان، بر تامین سایت اسکان اضطراری در شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها در راستای اسکان اضطراری شهروندان در درون شهر موظف به تامین مکان مناسب بوده و در خارج از شهر نیز هلال احمر و سپاه باید مکان‌های مورد نظر را کاملا تجهیز کنند.

وی بر موقعیت ترانزیت شهرستان در محور مواصلاتی شمال_جنوب اشاره کرد و گفت: طرح‌های ایمن‌سازی جاده‌ای و شناسایی راه‌های جایگزین در صورت بروز حادثه و به وقوع پیوستن شرایط بحرانی برای شهرستان ضروری است.

شیشه فروش، بر آموزش‌های درون سازمانی نهادها در وقوع بحران تاکید کرد و افزود: جمعیت هلال‌احمر باید در تعامل با رسانه‌ها آموزش‌های کافی و لازم را برای کاهش خسارات جانی و مالی به مردم ارائه کند و هلال احمر شهرستان نیز موظف به تامین و تجهیز انبار برای پوشش اضطراری به نسبت جمعیت شهرستان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیریت بحران سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگی‌های چند روز اخیر و قبل از آن در خراسان جنوبی بی سابقه بود به همین واسطه امدادرسانی‌ها اولیه در حد توان انجام شده است.

او با بیان این که شهرستان‌های زیرکوه، خوسف، نهبندان و طبس در این بارندگی‌ها بیشترین خسارت را متحمل شدند افزود: بخشی از خسارت‌ها به این موضوع برمی‌گردد که امکانات و تجهیزات استان متناسب با این گونه سیل‌های قوی نیست و به همین واسطه نیاز است ابنیه‌ فنی استان متناسب با این گونه سیلاب‌ها طراحی شود.

آخوندی وقوع این نوع بارندگی‌ها را نتیجه تغییر اقلیم دانست و اظهار کرد: در سیل اخیر نیز خسارت‌هایی به راه ها، بخش کشاورزی و قنات‌ها در استان وارد شد که تیم‌های ارزیاب از امروز برای بررسی میزان خسارت‌ها به شهرستان‌های سیل زده خراسان جنوبی سفر می‌کنند.

بیشتر بخوانید

بارش باران و وقوع سیل در خراسان جنوبی + تصاویر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در زمینه گلایه مردم مناطق سیل زده در مورد کمبود امکانات و تجهیزات نیز تصریح کرد: قبل از وقوع سیل هشدار‌های لازم به متولیان امر که شهردار و فرماندار در هر نقطه‌ای از استان است داده شده است و ۳۸ دستگاه عضو مدیریت بحران باید در مواقع اضطراری و لزوم پای کار باشند.

او بیان کرد: تأمین امکانات و تجهیزات نیز باید متناسب با تعییرات اقلیمی رخ داده در هر نقطه‌ای برای مقابله با بحران و سیل باشد.

آخوندی گفت: در شهرستان خوسف که بیشترین خسارت‌ها را در سیل اخیر متحمل شد ۷۰۰ کیلومتر از راه‌ها و ایل راه‌های عشایری، ۶۶ واحد مسکونی، ۵۰۰ رأس دام و ۱۷ رشته قنات خسارت دید.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • باز هم هشدار به تهرانی ها | سیلابی شدن مسیل‌ ها و باد شدید در راه
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار سیلابی شدن مسیل ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • ورود تیم‌های ارزیاب به مناطق سیل زده خراسان جنوبی از امروز
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود