Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@21:25:36 GMT

شورای ایمنی در مدارس و آموزشگاه‌ها راه‎‌اندازی شود

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۳۵۳۵

شورای ایمنی در مدارس و آموزشگاه‌ها راه‎‌اندازی شود

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان با اشاره به آغاز سال تحصیلی و باتاکید برتشکیل شورای ایمنی در آموزشگاه‌ها، گفت: باید نقاط خطر پذیر آموزشگاه‌ها شناسایی شود و دردانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تشکیل چنین شوراهایی الزامی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، منصور شیشه فروش امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران دهاقان، اظهار کرد: در مواقع بحران همه امکانات نمی‌توانند در شهرستان‌ها مستقر شوند و اگرحادثه‌ای رخ داده شود همه دستگاه‌ها باید بسیج شوند تا مشکلات رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به لزوم آموزش همگانی در راستای مقابله با بحران‌های مختلف از مسئولان خواست در زمینه برگزاری جلسات آموزشی به خانواده‌ها، کارکنان ودیگر دستگاه‌های اجرایی اقدامات صریح وسریع‌تر کنند و به اصل مقاوم‌سازی سازه و ساختمان‌ها نیز توجه شایان شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان با اشاره به کنترل سیلاب ابتدای سال جاری، گفت:ما نه تنها در استان اصفهان به مقابله با پدیده سیلاب پرداختیم بلکه اعزام افراد به استان‌های دیگر همچون لرستان نیز باعث شد تاکنون سه هزار و۲۰۰منزل مسکونی آن استان بازسازی شود وعملیات‌ بیشتری نیز در حال انجام است.

شیشه فروش با اشاره به آغاز سال تحصیلی و باتاکید برتشکیل شورای ایمنی در آموزشگاه‌ها، تصریح کرد: باید نقاط خطر پذیر آموزشگاه‌ها شناسایی شود و دردانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تشکیل چنین شوراهایی الزامی است.

وی افزود: اداره آموزش و پرورش موظف است برای سرویس‌های ایاب وذهاب و اردوهای دانش آموزان از شرکت‌های مجاز حمل و نقل که دارای کارت سلامت راننده و معاینه فنی خودروهستند، استفاده کنند.

مدیر کل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، اداره جهاد کشاورزی را موظف به تهیه بسته جامع پیشگیری و کنترل آفات، سرمازدگی و سیلاب دانست و گفت: آزاد سازی حریم رودخانه‌ها، جمع آوری نخاله‌های ساختمانی، تخلیه گل ولای و ساماندهی رودخانه‌ها باید با شدت بیشتر انجام شود.

شیشه فروش، از جان باختن۱۰ نفر در استخرهای کشاورزی در شش ماهه گذشته استان خبرداد و خاطر نشان کرد:همه استخرها باید دارای حفاظ، تابلوهای هشداردهنده، وطناب باشد تادرصورت بروز حوادث استفاده شود.

وی باتاکید برشناسایی پل‌ها وسازه‌های خطرآفرین شهرستان، خواستار برنامه‌ریزی‌های زمان بندی شده برای اصلاح شد و ادامه داد: منازل حاشیه رودخانه‌ها ونقاطی که خطر پذیرهستند نیز باید شناسایی و در جلسه شورای مسکن اصفهان مطرح شود تا طرح‌های بازآفرینی و معاوضه زمین ها مورد تصویب قرار گیرد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان از تأمین اعتبار ۱۲میلیارد ریالی برای مقاوم سازی منازل روستایی شهرستان خبرداد و اظهار کرد: در شش ماه گذشته کمیته امداد شهرستان ۴۰۰میلیون ریال تسهیلات به صاحبان منازل آسیب دیده سیلاب اخیر پرداخت کرده است.

شیشه فروش خطاب به شهرداری‌ها گفت: اماکنی که برای اسکان‌های ضروری پیش بینی می‌شود باید دور از ساختمان‌های آسیب پذیر باشد وآموزش اسکان در همه محله‌ها مورد تاکید است.

کد خبر 390393

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اسکان اضطراری مدیریت بحران مقاوم سازی مسکن روستایی شیشه فروش سیلاب سیل لرستان آغاز سال تحصیلی جدید سال زراعی استخر کشاورزی دهاقان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس