Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@10:42:46 GMT

طرح جامع خطر پذیری استان اصفهان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۹۵۸۰

طرح جامع خطر پذیری استان اصفهان تدوین شد

به گزارش خبرگزاری برنا دراصفهان،مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان در نشست ستاد مدیریت بحران شهرداری با بیان اینکه برگزاری چنین جلساتی برای مدیریت بحران بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: در زمان وقوع سیلاب در استان های خوزستان و لرستان حدود سه هزار نفر از نیروهای استان اصفهان به این استان رفتند و کمک های لازم را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور شیشه فروش تصریح کرد:شهرداری اصفهان به عنوان یکی از بازوهای اصلی مدیریت بحران وارد عمل شده و این یک امتیاز است که بتوانیم همه نیروهای استان را برای کمک رسانی سریع هنگام وقوع حوادث آماده داشته باشیم.

وی ادامه داد:ما باید یک سناریوی مشخص برای وقوع حوادث و بحران ها داشته باشم تا غافلگیر نشویم. باید ضریب آسیب پذیری حوادث تعیین شده و پس از آن با اولویت بندی لازم، برنامه های خود را عملیاتی کنیم. وی بیان داشت: همه دستگاهها موظفند هنگام وقوع حوادث در ستاد مدیریت بحران شهرداری حضور پیدا کرده و با مدیریت و فرماندهی حادثه، تمام ظرفیت های لازم را برای کمک به حل مشکل به کار گیرند.

 شیشه فروش با بیان اینکه طرح جامع خطر پذیری استان تهیه شده، افزود: در این طرح اولویت بندی ها و شرح وظایف هر بخش و دستگاه مشخص شده است، پس از آن باید یک برنامه استراتژی تدوین شود و درخواست ها و نیازها و نقش دستگاهها گفته شود.

وی گفت: شناخت حوادث، تعیین وظایف هر بخش، تهیه برنامه و استراتژی، بررسی آسیب پذیری هر منطقه، اجرای طرح های پیشگیرانه اولویت دار و پس از آن آمادگی جامعه در مقابل حوادث و اطلاع رسانی از جمله وظایفی است که ستاد مدیریت بحران شهرداری باید به سهم خود مدنظر قرار دهد. نگاه عقب مانده و سطح پایین به پیشگیری نداشته باشیم

  کانون بحران های استان هنوزشناسایی نشده است

رئیس کمیسیون اجتماعی و محیط زیست شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه اظهار کرد: شهرداری در بسیاری از مسئولیت ها متولی نبوده اما مجری و عامل اجرا است، در موضوع بحران نیز به همین گونه است و شهرداری از امکانات و توانمندی خود که ممکن است دیگر دستگاه ها در اختیار نداشته باشند، استفاده می کند.

کوروش محمدی تصریح کرد: تجربه حوادث سال های اخیر کشور نشان می دهد مدیران شهری و کشوری همواره در انتظار رخ دادن اتفاق یا بحران بوده و پس از آن اقدامات لازم را انجام دادند، در حالی که موضوع ستاد بحران یک تمهید، یک نگاهبانی از شرایط موجود، یک پیشگیری و یک کمین و پایش است تا برای حوادثی که قرار است رخ بدهد آماده باشیم.

وی با بیان اینکه شاید هنوز کانون بحران های استان شناسایی نشده است، اضافه کرد: امروز اگر با پدیده ای مانند گرد و غبار، ذرات معلق یا موارد دیگر بحران مواجه شویم تنها یک جلسه برای مقابله با آن تشکیل می دهیم که یک نگاه عقب مانده و سطح پایین به پیشگیری است. به این معنی که حادثه رخ داده و تازه قصد داریم برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی تاکید کرد: هیچ فردی پیش بینی سیل را برای لرستان نمی کرد اما حادثه رقم خورد و خسارات بسیار زیادی را به این استان وارد کرد، شهر اهواز نیز در شرایط بسیار حساسی قرار گرفت، بنابراین پیش بینی ها برای حوادث این چنینی باید در زمان مناسب رقم بخورد.

محمدی با بیان اینکه مدیریت بحران باید همواره فعال بوده و خود را تجهیز و تمرین کند، افزود: هم اکنون تعداد بسیار کمی واحد عملیاتی برای ستاد بحران وجود دارد، لازم است یک بانک اطلاعاتی از واحدهای عملیاتی و تجهیزات موجود تهیه کنیم،‌ نباید به مدیریت بحران صرفا به عنوان یک مدیریت عملکردی و یک تکلیف نمادین نگاه شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان جامعه شهرداری گرد و غبار مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد